Go Glenn slot

Go Glenn är en exklusiv spelautomat som du bara hittar hos Unibet. Att Unibet har tagit fram en Glenn Hysén-slot är kanske inte så konstigt då Glenn Hysén ju är en välkänd ambassadör för spelbolaget Unibet och ofta syns i deras olika kampanjer och reklaminslag.

Spelet Go Glenn är en klassisk 5×3 spelautomat med 25 vinstlinjer. Spelet har bonusrundor med både respins och free spins med bonuswilds. Spelet är snyggt designat fullt med fotbollssymboler i allmänhet och Glenn Hysén-symboler i synnerhet. Vi hittar självklart fotbollar, skummande ölglas, mästerskapspokaler, blågula halsdukar och Glenn själv i egen hög person, som symboler i spelet.

Respins

Alla wildsymboler som dyker upp längs med en vinstlinje fastnar där – de är klibbiga – och sätter igång ett respin. Dyker det upp fler wildsymboler vid omsnurret så stannar även de kvar, och spelet fortsätter så länge det fortsätter att dyka upp fler wildsymboler som stannar på någon vinstlinje.

Free spins

Om minst tre wildsymboler stannar på en vinstlinje så sätts en free spins-runda igång. Under free spins-spelen är hjul 1 och 5 låsta med en stor Glenn Hysén-symbol (komplett med Sverigetröja och en liten utbuktande ölmage). Alla wildssymboler som dyker upp nu förbandlas till bonus-wilds och fastnar vid sina positioner under tiden free spinsen pågår.

Vinsttabell

I tabellen ser vi att 5 Glenn-symboler är det som ger högst utbetalning, 200 gånger insatsen. Se bilden nedan för vinsttabell för alla symboler i spelet:

Fakta om spelet Go Glenn slot

  • Vinstlinjer: 25
  • Instats: 5 kr – 1 000 kr
  • Lanseringsdatum: Oktober 2018
  • RTP: 96,95%
  • Maxvinst: 40 000 kr
  • Jackpott: Nej
  • Går att spela i: dator, surfplatta, mobil

Här kan du spela Go Glenn

Då Go Glenn är en exklusiv spelautomat för Unibet så är det självklart just hos dem som du kan spela detta spel. Nedan hittar du vårt bästa bonuserbjudande för Unibet just nu:

SpelbolagBonus
18+ gäller för alla spel. Regler & villkor tillkommer för alla bonusar. Se hela bonuslistan från alla svenska spelbolag här

Sammanfattning

Go Glenn är ett lättsamt underhållande spel för framför allt alla som gillar fotboll, det svenska landslaget, IFK Göteborg och Glenn Hysén. Detta eftersom spelet är fullt med sådan symbolik. Spelet har en ganska hög återbetalningsprocent på nästan 97% och flera spännande bonusomgångar med både free spins och respins.