Sällskapsresan slot

Sällskapsresan är en rolig spelautomat som spelbolaget Paf har tagit fram i samarbete med Lasse Åberg. Spelet är en rolig, snyggt designad spelautomat helt tillägnad den klassiska Sällskapsresan-filmen från 1980 med Lasse Åberg i huvudrollen. I bakgrunden spelas den klassiska instrumentala filmmusiken. Spelautomaten är en exklusiv slot som endast går att spela hos Paf.

Spelet har fem hjul, 20 vinstlinjer som alltid är aktiverade och en progressiv jackpott. I korthet går spelautomaten ut på att få så många klassiska sällskapsresan-symboler på rad. Vi hittar rekvisita från filmen som symboler i spelet, här finns hawaiiskjortor, hajfenor, resväskor, dalahästar, högar med sedlar och självklart är även Stig-Helmer och Ole varsin symbol de med. Får man tre SunTrip-symboler så startar ett bonusspel med fem nivåer, så länge man väljer rätt alternativ i bonusspelet så får man klicka vidare och har ytterligare vinstchanser.

Får man upp tre free spins-symboler så startar free spins-rundor med vinstmultiplicerande extraspins. Både bonusspelet och free spins-omgångarna har garanterade vinstpengar. Minsta insatsen är på 2 kr upp till maximalt 200 kr. Även vid den lägsta insatsen går det att vinna jackpotten, även om det är större chans att vinna vid en större insats.

Progressiv jackpott – alltid minst 1 miljon kronor

Den progressiva jackpotten – i skrivande stund på strax över 3 miljoner kronor – går att vinna oavsett storleken på din satsning så du har även chansen att vinna jackpotten med en instats på 2 kr. Men ju högre insats du spelar med desto större chans är det att kunna vinna jackpotten. För att vinna jackpotten behöver man få fem jackpottsymboler någonstans på alla de fem hjulen.

Efter att jackpotten har vunnits startar den om på 100 000 euro (ca 1 miljon kronor).

Free spins-rundor

Får man upp tre free spins-symboler på några av de fem hjulen belönas man med 5 st free spins som sätts igång automatiskt. Här lönar det sig på sätt och vis att inte vinna, för varje spinn där du inte vinner ökar vinstmultiplikatorn upp till maximalt x5. Tyvärr går det inte att vinna jackpotten, bonusspel eller fler free spins under free spins-rundorna.

Bonusspel

Får man upp tre bonussymboler på några av de fem hjulen startar bonusspelet upp. Bonusspelet har totalt fem nivåer och om man klickar på rätt svar så tar man sig vidare till nästa fråga.

Bonusrundan sätts igång!

Vinsttabell

Se bilden nedan för vinsttabellen:

Fakta om spelet Sällskapsresan

  • Vinstlinjer: 20
  • Instats: 2 kr – 200 kr
  • Lanseringsdatum: 2017-07-31
  • RTP: 96,6%
  • Maxvinst: 100000 mynt
  • Jackpott: Progressiv
  • Går att spela i: dator, surfplatta, mobil

Här kan du spela Sällskapsresan

Spelet går endast att spela hos det åländska spelbolaget Paf. Här hittar du aktuellt bonuserbjudande:

SpelbolagBonus
bingobonus casinobonus utvald
Paf (Recension)
99 free spins

Spela & hämta bonus »
18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se
18+ gäller för alla spel. Regler & villkor tillkommer för alla bonusar. Se hela bonuslistan från alla svenska spelbolag här

Sammanfattning

Spelet är nästan ett måste att prova på för alla Lasse Åbergs-fans och alla som älskar kultfilmen Sällskapsresan. Spelet har en ganska vanlig, men ändå en ganska hög återbetalningsprocent på 96,6%. Av insatsen går 2% till att bygga upp jackpotten. Det är svårt att spela spelet utan att bli sugen på att ge sig iväg på en charterresa, leta upp Pepe’s Bodega och ta på sig Stig-Helmers nässkydd.