Handbolls EM 2020 Live stream

Handbollsmål

Handbolls EM för herrar 2020 pågår mellan den 10:e januari och pågår fram till och med söndag den 26:e januari. Handbollsmästerskapet arrangeras tillsammans av de tre värdnationerna Österrike, Norge och Sverige.

Danmark är regerande världsmästare och Spanien europamästare, det är även något av dessa två länderna som är tippade som vinnare av Handbolls EM 2020.

I Sveriges grupp F hittar vi utöver Sverige även Polen, Schweiz och Slovenien. Läs mer om Sveriges gruppspelsmatcher här längre ner.

Handbolls EM 2020 – Live Stream & TV

Matcherna sänds hos Viasat men även sponsorn Unibet har rättigheter att sända matcherna. Unibet TV och deras live-stream sänder samtliga 36 gruppspelsmatcher och hela slutspelet. Så du kan följa Sveriges väg fram till – förhoppningsvis – en medalj genom att följa matcherna via live stream på nätet.

Matcherna sänds på Unibet TV för alla svenska Unibet-kunder, det kostar inget men du behöver ha ett positivt kontosaldo (dvs. du behöver ha gjort en insättning) för att få tillgång till streamingutbudet.

Öppna konto och välj välkomstbonus hos Unibet här

Se Handbolls-EM på plats

Nöjer du dig inte med TV eller Live Stream så går det även att se matcherna på plats, matcherna i Sverige spelas i Scandinavium (Göteborg), Malmö Arena och Tele2 Arena (Stockholm). Det finns dock risk att biljetterna tar slut, så om du vill gå och se handboll live är det bäst att passa på.

Du kan söka efter biljetter hos Ticketmaster: https://www.ticketmaster.se/artist/handbolls-em-2020-biljetter/1005095

Sveriges gruppspelsmatcher – Handbolls-EM 2020

  • Fredag 10/1
    Kl 20:30: Sverige – Schweiz
  • Söndag 12/1
    Kl: 18:15: Sverige – Slovenien
  • Tisdag 14/1
    Kl 20:30: Polen – Sverige

Final och semifinal spelas i Sverige på Tele2 arena i Stockholm.

Odds på Handbolls EM 2020

Sverige är stora favoriter att vinna sin grupp och oddset är på 1.38 att Sverige gör det och därmed går vidare till slutspel.

Danmark är favoriter att vinna hela mästerskapet, oddset på det är just nu 3.15, Spanien är tvåa med oddset 5.00 gånger pengarna. Tippade som trea och fyra är Frankrike och Tyskland med oddsen 5.50 samt 7.00.

Aktuell sportbonus hos Unibet

SpelbolagBonus
18+ gäller för alla spel. Regler & villkor tillkommer för alla bonusar. Se hela bonuslistan från alla svenska spelbolag här

Comments on this entry are closed.